onsdag 21 april 2010

Det bidde ingen kassadisk....

Nej, det blev inga bilder på den färdiga kassadisken i det här inlägget. Jag vet att jag hade lovat det, men jag har inte riktigt hunnit färdigt än. Däremot har jag lite andra bilder från butiken!
Det fick bli bilder som inte visar så mycket golv och väggar, för på de ytorna är det fortfarande lite för stökigt för att jag ska våga visa det här i bloggen. Men snaaart så ska ni få se mer...

Framför det ena fönstret har jag ställt ett vitt bord.

 Lokalen har en köksdel som jag har haft lite svårt att bestämma mig för hur jag ska hantera.
På något sätt ville jag förändra den, men jag visste inte riktigt hur.
Till slut satte jag upp hönsnät framför överskåpen och det känns faktiskt riktigt bra. På nätet kan jag hänga tavlor, det är nämligen lite svårt annars eftersom alla väggar är av betong, och på själva bänken har jag ställt upp en låda för att få lite varierad höjd.

I år öppnar jag upp ytterligare en del av min lokal. Den är nämligen ganska liten och förra året använde jag bara halva som butik. Den andra halvan var förråd och kontor, men förrådet har fått flytta och kontoret har jag vid kassadisken. Det här fönstret vätter ut mot gångstigen som leder till butiken. I fönstret ställde jag ett gammalt fönster och lite annat smått och gott för oss som gillar vintage.=)

Nu ska jag tvätta av mig målarfärgen och sen ska jag krypa ner i sängen.

Många kramar, Matilda♥8 kommentarer:

Vaktmästarn sa...

Det är ju jättefint i din butik! Så fiffigt att sätta upp hönsnät för att kunna hänga upp saker i. Det är så roligt att se hur andra löser olika problem på ett så kreativt sätt.

Kram Outi

Susanne sa...

men så fint det blir !!synd att det ligger så långt borta hade gärna besökt dig!

Marieberg sa...

Vad spännande att se hur din butik blir. Det ser väldigt trevligt ut!

Det är verkligen tidskrävande att göra om. Det är inte bara själva genomförandet utan också tänket och idéerna som tar mycket tid.

Men kom ihåg att vila lite också mitt i allt hårt arbete.

Rummet för välbefinnande sa...

Så bra det blir Matilda!!!!! Förstår att ni jobbar för högtryck nu. Vi tog faktiskt en liten rövare och åkte förbi lokalen i fredags, men då var ni inte där. Hade lite pengar till dig, men jag har satt in dem nu.
Ska bli så kul att komma och se sen. Jag är jättespänd vet du. Sen håller jag på att få ihop några som är sugna på att följa med också. Snart ska du se att jag ordnar guidade turer till Brunsberg *ler*
Huset som är bredvid, det röda - dit vill jag flytta....
Det hade väl varit strålande det?!
Nej, nu ska jag gå och göra klart lite beställningar.
Ha en fin dag!
Kram Mia

Skogsfrun... sa...

det ser ju väldigt fint och mysigt ut! Förstår att det kräver mycket energi och planering! Men man måste ju "bo" in sig för att det ska bli bra ibland. Du kommer säkert få det superfint, när allt faller på plats! :D
Kram pernilla

Beatrice sa...

Vad fint det blir i din butik! :-) Det är så spännande att få följa hur allt växer fram och jag ser fram emot ännu fler bilder så småningom!

Du har så mycket fint i butiken, jag önskar att jag bodde närmare så jag kunde hälsa på hos dig :-).

Ha en skön helg!

Många kramar
Beatrice

Conny - Frøken Klara sa...

Hej, det ser så godt ud i din butik; jeg er nødt til at komme forbi næste gang, jeg kommer til Sverige. Jeg er så glad for det sæt, jeg købte af dig. Har du fået mine penge ? Knus fra Conny

butiksinredning sa...

Hade gärna sett bilder på kassadisken, söker ständigt efter inspiration