torsdag 18 februari 2010

Miljön- ett viktigt val i valet 2010

I år är det äntligen dags för regeringsval igen och med det i åtanke kan det vara bra att redan nu sätta sig in i de olika partiernas politik. Genom en enkel sökning på google kan man hitta partiprogram för respektive parti, de allra nyaste programmen är inte klara än, men de gamla ger en ganska bra inblick i deras grundläggande värderingar. Jag rekommenderar verkligen en liten enkel genomgång av åtminstone de största partiernas program.Valet av regeringen är en oerhört viktigt aspekt när det gäller hur man behandlar miljön. Med det menar jag inte att alla borde rösta på miljöpartiet, men däremot att man bör se över om respektive parti har för avsikt att göra några övergripande förändringar i exempelvis miljöbalken.

Ett exempel är det här förslaget som vår nuvarande regering funderar på att genomföra.

Här kan ni läsa mer om de olika partierna:Till höger ser ni en bild av hur det kan se ut utanför Country Antiques lilla butik i Brunsberg, Värmland,

Många kramar, Matilda♥

Ps. Nu ska jag åka på auktion, jippie! Ds.

4 kommentarer:

Marieberg sa...

Miljön är verkligen viktig fråga där vi alla måste ta oss en funderare på vad vi vill - och är villig till!

Roligt att du tycker om bilderna på bloggen. Allt bildmaterial är eget. Vänstra bilden är två olika bilder, collage av gårdens djur, monterande i Photoshop och slutligen är "krumelurerna och slingorna" påritade med digitalt ritbord.

Marieberg sa...

... å förresten jag glömde att skriva i förra kommentaren: Vad otroligt fint, mysigt och lockande det ser ut utanför din butik! Det ser verkligen inbjudande ut att kliva in där :-)

Lilla Blanka sa...

Hej Matilda!

Wow vilka underbara bilder, helt sagolikt vackert!!!

Din butik är jag verkligen nyfiken på, det ser ljuvligt ut!

Ja, det är nog så att man borde sätta sig in i litgegrann om vad partierna står i olika frågor.
Miljön är en av de viktigaste frågorna tycker jag.

Kram
Mia

Annika sa...

Ja nu känner jag igen mig...:) ska bli en tur till dig i sommar också... jag lovar.... ja miljön är ju så viktig.... får nog ta o läsa lite tror jag... Kram Annika