tisdag 27 juli 2010

Nu ska jag ha loppis!

Jag fick precis ett samtal från en tjej som ville komma till min butik nu när hon ändå hade vägarna förbi...men jag har ingen bil hemma. Jag måste verkligen försöka spara ihop till en egen framöver. En söt kombi med dragkrok och tackräcke. Det ska ju få plats en himla massa grejer i bilen som jag ska ha.=)

Som tur var kunde jag iaf ge henne, tjejen som ringde, lite info om när jag ska ha öppet. Jag sitter nämligen och planerar inför min årliga "Gammelvala loppis". Jag skriver ut flyers, försöker tjata hem herrn i huset så att jag ska få bilen, jag packar kartonger, jag väntar på att få nyheter från svågern som just nu är på BB, jag tittar på när tomatplantan håller på att växa ur huset och har allmänt mysigt måste jag säga.♥Tur att jag bara fick en tomatplanta i år. Den har liksom fått sköta sig själv och ni ser ju hur det gick.

Så, till saken, jag kommer att ha öppet i min butik ONS-LÖR 13.00-18.00 under den här veckan. Förutom saker i lantlig stil kommer jag alltså även att ha en hel del loppis saker. Så gillar du att rota och fynda rekommenderar jag ett besök hos mig under den här veckan!

Puss och kram, Matilda♥

6 kommentarer:

Marieberg sa...

Det ser väldigt mysigt ut där vid fönstret med din tomatplanta.

Det är för långt att åka och besöka din loppis men jag önskar dig i alla fall lycka till med försäljningen!

♥ Pia... sa...

Hm tror jag ska försöke komme...pia

Sirpa sa...

Jag hoppas att du skulle vara lite närmare! Vill så gärna gå på loppis!
Har det bra!
Kram Sirpa

Vaktmästarn sa...

Låter som att du har en härlig dag!

Kram, Outi

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det kunde ha varit jag, funderade också på och ringa till dig. Men vi åkte in på vinst och förlust, det var stängt, fast du öppnade några timmar senare. Åker ofta förbi Brunsberg eftersom vi har stuga utanför Arvika. Kanske blir en tur under helgen, då svänger vi in.
Kanske syns
Kram
AnnaMaria

Synnøve. sa...

Hej igen min vän.
Har nu skrivit om Gustav igen. Blev så glad att han fått ett hem.
Kramen och tack för att du finns.