lördag 10 juli 2010

Katter katter katter och öppettider!

Idag har jag ägnat dagen åt katter. Jag har letat efter den påkörda katten, tyvärr utan att hitta den, jag har varit hos veterinären och hört mig för om hur man ska göra om man hittar en katt som behöver hjälp, och jag har varit på ett katthem och fått lite tips gällande min vildkatter.Det kan låta lite överdrivet det här med mig och alla katter, men jag vill helt enkelt hjälpa dem som jag kan och som finns i närheten av där jag bor. Det känns lite som en skyldighet, precis som jag skulle hjälpa en människa som var i nöd. (Sambon tycker jag är super jobbig med alla djur hit och dit hela tiden, så det är nog därför jag skriver ett sånt här litet försvarstal.) ;)

Idag fick jag iaf lära mig att jag gjorde rätt som gav den påkörda katten mat och vatten, och att det bästa stället att ringa till vid ett sånt här tillfälle är Länsveterinärerna och polisen.

I morgon ska jag ha öppet i butiken så kom gärna och hälsa på mig då.♥
Jag kommer att ha öppet mellan 15.00 och 18.00.
Min planer på att ha öppet tor-sön fungerar tyvärr inte så jag kommer helt enkelt att ha öppet när jag kan, men kom ihåg att ni gärna får ringa eller maila mig så kan vi göra upp en tid när ni vill komma. Jag bor ju inte så långt ifrån butiken. Då kan vi passa på att gå ner till caféet och äta mumsiga kakor och dricka kaffe, te eller saft.=)

Just det! Den 17 juli kommer det att vara lite livemusik i Lilla Café Kvarnen.
Om ni har facebook kan ni kolla här!

Puss♥ Matilda

9 kommentarer:

Synnøve. sa...

Hej den här tidiga morgonen.

Hoppas det är bra med dig.
Ser att du hjälper flera katter än Gustav.
Tänkte bara höra hur det går om du funnit nått hem till honom ännu?

Mysigt fik du berättar om i den andra inlägget.

Ha en skön lördag nu.
Kram Synnöve.

Susanne sa...

Haloj .. hoppas den katten som blev påkörd funnit en väg hem :)
I går fick våran katt 4 små ungar.. så fina :)

Vaktmästarn sa...

Det är rörande vilken omtanke du skänker katterna (och andra djur) i din närhet. Hoppas att du känner att du har balans i ditt liv, för det måste kännas frusterande att veta att det kan finnas en skadad katt någonstans i närheten, och veta att man kanske inte kommer åt att hjälpa den.

Jag är fruktansvärt blödig när det gäller de flesta djur och kryp, och har svårt att se när någon råkar illa ut, eller inte har ett hem att gå till. Håller tummarna för att det går bra för katterna!!!

Kramar
Outi

Marieberg sa...

Djuren behöver verkligen vänner och beskyddare som dig. Minst en stjärna på himlen lyser för dig, det är jag säker på.

Love Your Homes sa...

Jag tror det lyser många stjärnor på dig...

Fånga dagen sa...

Hej där!
Gud vad skönt att höra att det finns människor med känslor för djuren. Jag känner likadant och blir alldeles tokig när jag hör negativa kommentarer om katterna.
Ja vi får se om jag hinner med fler besök nu å ett tag men jag skulle faktiskt vilja komma till Brunsberg snart igen, så himla mysigt.
Ha nu en bra vecka och kram på dig
Lena

♥ Pia... sa...

Hej JA nu såg jag ju öppetiderna ..skrev i facebook till dej..men nu ser ja ju...ska komma på besök ..såg att Mia hade varit där och jag blev så nyfiken..såg så mysigt ut på hennes bilder.. ska försöka få ihop tiderna med den andra(lena) av oss som vill komma.. ska väl få till det nu när vi har semester..
kram..Pia

och du hoppas det ordnar sej för katterna..

Millas hem sa...

Hej där!

Ser underbart ut på ditt ställe!

Jag har en faster i Arvika, så nästa gång jag besöker henne, så besöker jag dig också!=)

Kram Camilla

Rosita's blogg sa...

Hej! Är så glad att det finns såna som du som engagerar sej och hjälper djur som behöver oss människor ! Känner likadant!! Viket supermysigt cafe du visar i förra inlägget.
Sommarhälsningar Rosita