söndag 28 mars 2010

Himmelriket en trappa ned...

Idag har jag varit och hälsat på Mia i Kil. Hon har nyligen fått tag i en lokal som hon håller på att göra iordning och nu har jag fått smygkika lite på den.
Lokalen ligger i en källare i ett höghusområde och det sista man förväntar sig när man knatar omkring där uppe på gångvägarna mellan husen är att det kan dölja sig något så ljuvligt där nere under all betong.

Runt om i lokalen har Mia byggt upp små oaser, och man kommer ständigt på sig själv med att man tappar tråden i konversationen därför att man plötsligt har upptäckt något nytt och spännande någonstans i lokalen som man helt enkelt inte kan slita blicken från.


Gamla vackra föremål blandas med Mias egna skapelser. Här en tavla med bl a knappar, spetsar och smyckesdetaljer.Att förvandla ett rum med hjälp av möbler och vackra saker är något som Mia både älskar och kan. För vem skulle tro att den här bilden är tagen i en höghus källare?


Mia med tången i högsta hugg!Ja, idag har verkligen varit en riktigt bra dag och personligen har jag fått massvis med inspiration inför öppnandet av min lilla butik.

Så snart jag börjar få ordning i den så ska jag visa lite bilder här i bloggen.=)

Många kramar, Matilda♥6 kommentarer:

Love and be proud sa...

Håller tummarna för dig! :)

♥ Pia..... sa...

Hej Matilda..så har du varit hos Mia du...då förstår jag om du haft en trevlig dag..inte blir man lessen i det sällskapet :)..Hoppas så att jag tar mej i kragen och hälsar på henne behöver lite Miados *fniss*..vilka härliga bilder du visar..gillar din nygamla blogg..bilderna blir så fina..har provat lite med strot jag med men hade nog inte rätt mall??!!..nää nu är det dax för sängen ..inte trött..men börjar snart jobba så då finns ingen genväg...ha de så gött och trevlig skön påskvecka på dej..kram..Pia
ps...är lite dålig på bloggkommentarer just nu men det kommer säkert snart en tid för det med..ds.

Rummet för välbefinnande sa...

Ja men, så fint du fått till det!!!!!
Du är allt en mästarinna på att få till orden du. Känner mig så oerhört smickrad så det inte är sant.
Var full av energi när ni åkt så jag kan lova att bokföringen gick som en dans ikväll *ler*
Har nu en helt underbar bukett på bordet och bara njuuuuuuuuter.......
Tänk, det här Matilda, det är livets lycka det. Goda vänner, glädje, inspiration.....
Ha nu en riktigt fin vecka!
Kram Mia

Beatrice sa...

Vilken underbar lokal Mia har, jag förstår att det var en upplevelse att gå omkring där! :-) Allt verkar så mysigt och harmoniskt, som gjort för inspiration och kreativitet. Vad kul att du visade bilder därifrån!

Vad spännande att du ska öppna butik, men... jag fick för mig att du redan har en? Hmm... jag vet ju att du har en nätbutik, men jag trodde av någon anledning att du har en "fysisk" butik också. Ja, du ser, jag fick nog en rejäl hjärnskakning häromveckan! ;-)

Det ska bli jättespännande att se bilder därifrån, jag väntar med spänning :-).

Och... så vill jag jättegärna vara med i din fina tävling och länkar såklart från min blogg!

Många kramar till dig
Beatrice

Mari sa...

Låter som du haft mycket roligt och spännande och framför allt inspirerande dagar. Härligt. En riktigt fin påsk önskar jag dig!!

Beatrice sa...

Kikar in för att önska dig en riktigt härlig och Glad Påsk! :-)

Påskkramar
Beatrice