måndag 8 februari 2010

Ett smycke om dagen...

Det blir ett litet kort inlägg idag. Jag började nämligen på en kurs idag som ska hålla på i 14 veckor framöver och när man inte är van vid att hålla igång hela dagarna blir man väääldigt sliten när man kommer hem på kvällen. Varannan vecka kommer vi jobba hemifrån så då kommer jag hinna vara lite mer aktiv här inne i bloggvärlden.Hursomhelst ville jag passa på att tala om en sak för er som är här inne och läser, så att ni får möjlighet att hinna först till kvarn om man säger så. Under några dagar framöver kommer jag lägga in ett nytt smycke varje dag från Känslans väg.Det kanske kan verka lite udda att ha nytillverkade smycken i en butik som specialiserat sig på antikviteter och kuriosa för inredning men det finns faktiskt något som ibland väger tyngre, och det är hur ett föremål känns när man håller i det, eller som i det här fallet, har det på sig. Mia, som tillverkar smyckena är en så otroligt varm, genuin och själfull människa att hon faktiskt kan få en att le en hel vecka efter att man mött henne, och samma känsla får man när man bär hennes smycken. Det vågar jag faktiskt lova. ♥

Kramar, Matilda.

2 kommentarer:

oumberligating sa...

Fina smycken, verkligen! Har funnits en hel del av den varan här på Oumberliga Bloggen, för vad är inte mer Oumberligt än just smycken, antingen de är till kvinnor eller män!
Tack för din fina kommentar inne hos mig!
Jag och min blogg behöver nytt blod och var rinner inte blodet som rödast? Jo, hos alla underbara design och inredningbloggare, röda och varma konstnärssjälshjärtan med andra ord!
Hoppas vi ses mer och att huvudvärken håller sig borta!
Ha en fin kväll!
Kram ifrån Peter!

Rummet för välbefinnande sa...

Ja, vag säger man...... Tänk att du skriver så fint om mig Matilda. Jag blir alldeles mållös (eller kanske "skriv-fattig") och det är ju INTE vanligt kan jag säga. Bara tackar dig ödmjukast från djupet av mitt hjärta!
Du är verkligen helt otrolig!
Stor kram Mia